Dj Dido

Dj Minkov
Sounds and light

Сватбени тържества

Сватбени Тържества с DJ Dido

Вашият сватбен ден е момент от живота, който заслужава особено внимание и грижа. Аз съм Даниел Минков, познат като DJ Dido, и съм тук, за да ви помогна да направите вашето сватбено тържество истински специално и незабравимо.

Създайте Незабравими Моменти!

Сватбените тържества са уникални по своя същност. Това са дни, когато любовта, радостта и щастието се сплотяват, и всеки момент става специален. С DJ Dido, ние вярваме в създаването на атмосфера, която отразява вашата индивидуалност и уникалния стил на вашето тържество.

Съвременен Стил и Традиции!

В днешно време няма задължителни програми и стандартни начини за протичане на една сватба. Именно затова DJ Dido се съобразява изцяло с вашите желания и предпочитания. Ще се погрижа умело за всяка подробност и желание в този важен за вас ден. Нашата цел е да направим вашата сватба уникална и изцяло персонализирана.

Музикално Разнообразие!

На сватбите днес се слуша всякаква музика – от класическа, през балканска, до метал и електронна. DJ Dido поддържа архив, покриващ широка гама музикални стилове, и може да създаде персонализиран музикален плейлист, който отразява вашите предпочитания. Нека DJ Dido направи вашия сватбен ден незабравим и носещ настроение. Свържете се с нас, за да обсъдим детайлите и начина, по който можем да направим вашата сватба още по-специална.

Сватбено Осветление!

Нашето сватбено осветление включва в себе си най-добрите технологии и оборудване. Имаме LED (LED par), движещи глави (Moving Head), тежък пушек и сватбени фонтани, които могат да преобразят всяко пространство в магично място. Независимо дали сте си представили ефектен сватбен бал, със светлинни игри и специални ефекти, или предпочитате интимна и романтична обстановка, ние ще се погрижим за всеки детайл.

Къде работим?

Нашият студио се намира в Стара Загора, но ние не се ограничаваме само до този град. DJ Dido е готов да пътува из цяла България, за да бъде част от вашето сватбено тържество, където и да се намирате. Ние разбираме важността на избора ви и сме тук, за да ви предоставим най-добрите сватбени услуги. Всеки сватбен ден е уникален, и ние сме тук, за да направим вашия сватбен ден незабравим. С DJ Dido, вашето сватбено тържество ще бъде истински специално и изпълнено с любов, музика и светлина. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и запитвания за наличност.

Озвучаване, осветление и допълнителни ефекти за Вашия специален ден!

Апаратура

Озвучение

Качеството е от значение.
Разполагам с висок клас озвучителна техника от последно поколение, с капацитет до 300 човека.

Ефектно осветление

Осветление

Различни видове професионално ефектно осветление, които ще допринесат за атмосферата и настроението на Вашето сватбено тържество.

Озвучение на сватби

Допълнителни ефекти

За подсилване на „Уау“ ефекта мога да Ви предложа и различни допълнителни услуги – машина за тежък дим, бездимни фонтани и други.

Ценови пакети

Разгледайте подробно ценовите пакети, при клик върху иконката за повече подробности, а ако искате да изчислите цената за Вашето събието може да използвате Нашият калкулатор